Gerechten 2013
Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
-
 Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
  Carpaccio gele biet met steak tartaar van rund met gepocheerd dooiertje van kwartel ei Kletskop op meloen en  avocadobolletjes en gefrituurd gamba’s   Skrei kabeljauw met puree van split erwten, spekjes en parels van mierikswortel Tamme eendenborst op een spaghetie van groenten met zoete limoen saus Pompoen kwark taart met gepocheerde peer en amandel ammereto ijs Sushi , sashimi Japanse loempia’s met dip Salade van somen noedels , garnaal en komkommer Heldere bouillon met sint-jakobsschelpen Parelhoen terriyaki met japanse gebakken rijst    Nashi -gember -strudel met ijs van groene thee Crème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodje Venkel soep met kleine schelpdieren  Zalm met Bois Boudran – saus Hongaars Mangalica varkens lende met rode uien compote en roseval aardappelen      Wentelteefjes  met perzik compote en kruidnagel ijs Mabre van nagelhout en eendenlever  met chutney van dadels, vijgen en appel Rondel van snoekbaars en rivierkreeft op witte en groene asperges met boter en ei Aardappelsoep van zoete aardappel met kokos en limoen Hollandse lamsbout met gegrilde groenten, gedroogde tomaat en basilicum Chocolade cake met zachte vulling en mousse van witte chocolade met sinaasappel Vis koekjes met chili saus Vis bouillabaise met de smaak van Kaapstad Curry van kikkererwten Bobotie met komkommer en gele basmatie rijst Limoen meringue taart met koeksisters Waddenzeegarnalen in runder rookvlees Waddenzeegarnalen in runder rookvlees Ossenworst met kreeft, Amsterdams tafelzuur en vadouvan mayonaise Gebraden eendenborstfilet met krokante boekweitgorteknoedels, snijboon en jus van  bospeen  Kaassoes met messeklever uit de Midden-beemster Chocoladepudding met gemarineerd rood fruit en honing-mascarponecrème Amuse van  gamba met kokosroom en limoen Venusschelpen bij een taartje van fruit de mer met abrikoos en zwarte olijven Zuurkoolsalade met gerookte paling en eigen dressing Taartje van roergebakken ijsbergsla, gekonfijte venkel, kabeljauw, paddo’s in  roomsaus en parmaham Pikante eend met mango Sinaasappelcake met yoghurtparfait en aardbeien Romanov    
Schuimig mosselsoepje met kerrie en bosui Gepocheerde Gillardeau-oester met een cannelloni van spinazie Rode mul met paella en paprikacoulis Gebraden  U.S.A. sukade met tapenade van cantharellen en zwarte knoflook Tarte tatin van abrikozen met vanille ijs
- Kastanjeveloutè met eendenconfit - Zalm van smokerij Smoking met rettiche pakketje,  tempura van sjalot en komkommer bereiding  - Tartaar van coquille met langoustine en jus van langoustine  - Rood poot patrijs met cannelloni van groene kool met rode wijn saus     - Hert gelakt met PX sherry en hazelnoot met gekonfijte aardappel,  gel van pompoen en rode biet  - Prosecco parfait met limoen schuim en saus van vlierbessen en rode port
In sesam gebakken tonijn met rivierkreeftjes en wasabie Kwartel op gebakken witlof met vanille en cassis saus Zalm in het zuur met knolselderiepuree en gefrituurde linten van knolselderie Kalfs lende met Bearnaise  saus Pommes Duchesse en groentemacedoine Chocolade moussetaartje met peren sorbet