is receptuur aanwezig
Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
-
 Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
  Zacht gegaarde makreel onder wasabi gelei licht gerookt met citrus aroma Cannelloni van tonijn met avocado en ketjap gelei Venkelsoep met gebakken kabeljauw Medaillon van kalfslever op zalf van ui met appel bolletjes en uitgebakken spek Bresse duif op spitskool aardappel gevuld met het gekonfijte boutje en saus van sherry Peer kaneel terrine met vanille saus Eitje gevuld met roerei, crème fraiche en gerookte zalm blokjes Salade geroosterde dorade met  schelvis lever, appel, komkommer en een kerrie dressing Tournedos van zalm en noord zeetong op mini paksoi en saus van kreeft en kokos Lamsrib uit de oven op een stamppot van rucolla lamskaantjes en lamsjus met tijm Banaan in karamel-rumsiroop met gekarameliseerde bananen bavarois Amuse van zalm met kwartelei variaties Couscous met licht gegrilde zalm en waterkersmayonaise Spinaziesoep met een quenelle geitenkaas Sliptong op de graat gebakken met puree van peterseliewortel, gefrituurde filet en peterselieolie met limoen Parelhoenderborst gevuld met truffelfarce , aardappellasagne met kruiden en roomsaus Kersen clafoutis met amandelen en bitterkoekjes roomijs                              
Gekonfijte en licht gerookte konijnfilet met een salade van gebakken paddenstoelen en kruiden gnocchi Crèmesoep van topinamboer (aardpeer) met een fleuron van gerookte paling Taartje van groene asperges en snoekbaars met een luchtige Hollandaise saus Op lage temperatuur gegaarde Iberico varkensnek met gegrilde groenten en roseval aardappeltjes ‘’Bread & butter pudding” van Westfriese krentenmik geserveerd met vanillesaus en vanilleijs
Salade van Hollandse asperges met een torentje van gerookte zalm en ei  met truffeldressing Crème van Hollandse asperges met gerookte forel gevulde penne Terrine van kreeft op Hollandse asperges met licht gerookte kreeftenboter Peking eend met zoete asperges, limoen saus en aardappel schuim Drie bereidingen van aardbeien soepje , mousse en sorbetijs
Geschroeide sashimi van zalm met mousse van komkommer, soja, limoen en wasabi-mayonaise Gestoomde forel met rode grapefruit, hazelnoot, radijs, rauw gemarineerde venkel en lichte jus van venkel en pernod Eend met warme sushi’s van pandanrijst, gekonfijte paprika, sojaboontjes  en gevogeltejus met soja Gebraden Hollandse lamsbout met een merquez worstje, kroketje van lamstong en piccalilly, mousseline van bospeen, groene asperge en naturelle lamsjus Panna cotta  van aardbeien met vanille-ijs
Carpaccio van rode en gele biet met tartaar van jodenhaas met gehakte oester en gepocheerde eidooier. Crèmesoep van mosselen met kerrie, mosterd en jonge prei en schuim van oester Zeebaars op de huidgebakken met komkommersla en trostomaten-botersaus Reebout met jonge groenten en balkenbrij met een jus van frambozen bier Soepje van kersen uit Wognum met karamel-balsamicoijs  
Gemengde salade, rouleau van konijn en parmaham met gekonfijte tomaat en basilicum Langoustines en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus Pompoensoep met cantharellen Gebraden wilde eend,rode bieten met sjalottencompote en uienpuree het boutje gekonfijt en fondant aardappeltjes  Pannacotta met grand marnier, uitgesneden bloedsinaasappel en gekonfijte citruszestes 
Amuse van in rode biet gemarineerde zalm met appeltjes Schaal en schelpdieren op een mousseline van avocado met krokante panko met tonijn en kerrie fume Zeeduivel met spek omwikkelt op geroerbakte spinazie met basilicum en een jus van bospeentjes Hertenrug filet met rolletjes groene kool, amandel aardappeltjes en saus van ezelen  bockbier    Tarta tatin van peer met roquefort kaas en ingekookte portsiroop   Charlotte van frambozen met luchtige witte chocolade mousse en vanille saus 
Makreel met hangop, krab salade onder olijfolie gelei en pikante komkommer Ragout van bloemkool roosjes en couquille met zacht gegaarde heilbot filet , bbestrooid met citruspoeder en noully prat saus  Romige aardappelsoep met peterselie room Wildzwijns filet in kool gegaard op een salade van linzen met aardappel kaantjes en mosterd saus Compositie van chocolade met tia maria sabayon 

Kookvereniging de Eenhoorn   receptuur 2010