Gerechten 2019
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur(1) Receptuur(1) Receptuur (2) Receptuur (2) Januari Groep01 Chefs Groep02 Groep12 Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Februari Groep02 Groep01 Chefs Maart                 chefs Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur groep01 groep02 April Groep01                  chefs Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Juni Chefs Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Groep02 Receptuur Groep01 chefs Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Groep02 Groep01 Mei Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Tartaar van tomaat piri piri met geroosterde sardine filet                
Komkommer gevuld met geitenkaas, salade van gebrande paprika en  geroosterde gamba‚Äôs
Tongfilet in bladerdeeg gebakken met een vulling van zalm en ganzenlever met groene asperge en botersaus
Lams rib met ratatouille van groene groenten met gekonfijte aardappel tijm jus
Open vruchtentaart half geslagen room bosvruchten sorbet